[Τίτλος εδώ]

Την Κυριακή ,11 Ιουνίου,  στις 8:30 μ.μ. έφτασε επιτέλους η ώρα να δούμε “Τα ραδίκια ανάποδα”…Ένα έργο του Γιώργου Γαλίτη σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Χαϊτίδη, του υπεύθυνου των Τμημάτων Θεατρικής Παιδείας του Κοινωνικού Κέντρου.
Μετά από πολλές…πολλές πρόβες,πολλά γέλια,με πολύ μεράκι και αγάπη γι’αυτό που κάνουν,τα μέλη της θεατρικής ομάδας ενηλίκων παρουσίασαν μια άρτια παράσταση,θανατηφόρα και αξιομνημόνευτη…
Οι ηθοποιοί μας,καταθέτοντας την ψυχή τους επί σκηνής, υποδύθηκαν με επιτυχία αναγνωρίσιμους χαρακτήρες της ελληνικής κοινωνίας και παρουσίασαν με διάθεση σατιρική δεκαεφτά μονολόγους με επίκαιρα θέματά όπως την παθογένεια του Δημοσίου,την πολιτική και τους πολιτικούς,τους ψευτοκουλτουριάρηδες,τους προληπτικούς, την Κρητική βεντέτα,τα ΜΜΕ, την υψηλή κοινωνία,τον επιστημονικό κόσμο, τον χώρο της γαστρονομίας,θέματα ομοφοβίας και αλκοολισμού.
Το παρατεταμένο χειροκρότημα και το αβίαστο και ακατάπαυστο γέλιο των θεατών ,που πραγματικά κατέκλυσαν τον χώρο της παράστασης, αποτέλεσαν την καλύτερη ανταμοιβή της προσπάθειας και συνάμα απόδειξη της επιτυχίας της!
Συγχαρητήρια
 

σε όλους τους συντελεστές και στον κ. Δημήτρη Χαϊτίδη!

Ήταν μια παράσταση που σίγουρα θα ζήσουμε να τη θυμόμαστε…