Τμήμα Εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών

Για παιδιά έως Γ΄ Δημοτικού:

Νεοσύστατο τμήμα παραδοσιακού χορού στο οποίο τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, τους αριθμούς, την μουσική και τη διάθεσή τους θα μάθουν και θα γνωρίσουν τον ελληνικό παραδοσιακό χορό. Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά από μεγάλα Νήπια έως και Γ´ Δημοτικού.

Υπεύθυνος τμήματος ο χοροδιδάσκαλος, Αθανασιάδης Κυριάκος.

Μάθημα: κάθε Πέμπτη 5:15 μ.μ. – 6:00 μ.μ.

 

Για παιδιά ​από Δ΄ Δημοτικού:

Τα παιδιά θα διδαχτούν παραδοσιακούς χορούς από όλη τη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Μέσα από τις μελωδίες και τα βήματα των προγόνων μας, θα γνωρίσουν την ελληνική λαϊκή μας παράδοση. Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν δημοτικό τραγούδι, αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής λαϊκής μας παράδοσης. Μέσα από τα τραγούδια που θα μάθουμε, θα καταλάβουμε γιατί ακόμη σε πολλές περιοχές της Ελλάδος οι άνθρωποι συγκινούνται! Ελάτε κοντά μας, να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την παρέα μας! Το τμήμα απευθύνεται  σε παιδιά από Δ´ Δημοτικού και άνω.

Υπεύθυνος τμήματος ο χοροδιδάσκαλος, Αθανασιάδης Κυριάκος.

Μαθήματα: Παιδικό: Τρίτη  5:15 – 6:00

Για ενήλικες:

Θα διδαχτούν παραδοσιακοί χοροί από όλη τη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Μέσα από τις μελωδίες και τα βήματα των προγόνων μας, θα μυηθούμε στην ελληνική λαϊκή μας παράδοση. Θα διδαχτεί δημοτικό τραγούδι, αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής λαϊκής μας παράδοσης. Μέσα από τα τραγούδια που θα μάθουμε, θα καταλάβουμε γιατί ακόμη σε πολλές περιοχές της Ελλάδος οι άνθρωποι συγκινούνται! Ελάτε κοντά μας, να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο την παρέα μας!

Υπεύθυνος τμήματος ο χοροδιδάσκαλος, Αθανασιάδης Κυριάκος.

Μαθήματα: Τμήμα Ενηλίκων: Τρίτη & Πέμπτη 6:15 μ.μ. – 7:15 μ.μ.