Η Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, ήταν η μέρα που περιμέναμε μικροί και μεγάλοι! Ήταν η ημέρα του πάρτι για την κοπή της βασιλόπιτας του Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ γιορτινό και χαρούμενο κλίμα.
Το προσωπικό του Κοινωνικού Κέντρου άρχισε να υποδέχεται από νωρίς τα παιδιά και τους γονείς τους και οι κλόουν «ΤΙΤΟ» και «ΛΟΥΛΟΥ» ετοίμασαν face painting ,πολλά παιχνίδια, αστεία και μαγικά κόλπα που ενθουσίασαν τους μικρούς μας φίλους!
Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε ένα μικρό βίντεο που αφορούσε τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Κοινωνικού Κέντρου μέσα στο 2023 και ακολούθησε η στιγμή που περίμεναν με αγωνία τα παιδιά! Η κοπή της βασιλόπιτας, την οποία πραγματοποίησε, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα. Κούλα Τσιφτσίδου. Σε όλους μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια και τρία παιδιά και ένας ενήλικας, που ήταν οι τυχεροί, κέρδισαν δωροεπιταγές για αθλητικά είδη.
Το πάρτι μας έκλεισε με πολύ χορό και πολλή μουσική!
Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Διασκέδασης «ΑΠΟΛΛΩΝ» για τη φιλοξενία και το «ΠΟΛΥΘΕΑΜΑ ΚΡΟΚΟ ΚΑΙ ΛΙΝΟ» για το πρόγραμμα που ετοίμασε για τα παιδιά!
Από όλους εμάς ευχές για ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!