Επίσκεψη του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης

Το Κοινωνικό Κέντρο “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ”, συνεχίζοντας τη στενή συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής, φιλοξένησε κατα το μήνα Μάρτιο Τμήματα του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης. Πιο συγκεκριμένα , τα Τμήματα Φυσικοθεραπείας, Αισθητικής Τέχνης και Κομμωτικής. Οι μαθητές του ΕΠΑΛ , στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης , είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν κομμάτι της δουλειάς τους στα μέλη του ΚΑΠΗ Μαγικού.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις επισκέψεις αυτές:

Στις 15/3/ 2018 οι μαθητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας παρουσίασαν τα οφέλη της με θεραπευτικό μασάζ, ασκήσεις και μηχανήματα.

Στις 22/3/2018 ,οι μαθητές του Τμήματος Αισθητικής Τέχνης ανέλαβαν τον καλλωπισμό και την περιποίηση των κυρίων ,αλλά και των κυριών του ΚΑΠΗ Μαγικού με απλές αλλά άκρως αναζωογονητικές αισθητικές πράξεις (καθαρισμό, προσωρινή αποτρίχωση προσώπου, μάλαξη, μανικιούρ). Οι υπηρεσίες που πρόσφεραν τα παιδιά του ΕΠΑΛ ήταν άριστες και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Τέλος, στις 29/3/2018, τα παιδιά του Τμήματος Κομμωτικής Τέχνης επιμελήθηκαν την κόμμωση των κυριών και των κυρίων του ΚΑΠΗ Μαγικού, με κουρέματα ,αλλά και χτενίσματα, αφήνοντας και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους καθηγητές τους για αυτή την προσπάθεια που άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.