Νέα & Ανακοινώσεις

"ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ"

Το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» σας προσκαλεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, στις 7:00 μ.μ. , στην προβολή της βραβευμένης ταινίας της σκηνοθέτιδας Γιεσίμ Ουστάογλου με τίτλο, «Περιμένοντας τα σύννεφα».

 

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Με χαρά ανακοινώνουμε την πρωτιά των παιδιών μας στον "Περιφερειακό διαγωνισμό Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης " που σηματοδοτεί και την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των "Ρομπορόγιαλς" που κατέλαβε την πρώτη θέση , στην ομάδα των "Ρομποτιούστερς" για την πολύ καλή της εμφάνιση και φυσικά στον καθηγητή Ρομποτικής του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ" , κο Αθανάσιο Μπαλαφούτη , για την προετοιμασία των παιδιών .

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Η ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του Κοινωνικού Κέντρου "ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ", πρόκειται να συμμετάσχει στον "Περιφερειακό διαγωνισμό Ρομποτικής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης " που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10 π.μ. – 3 μ.μ. στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης.
Η διαγωνιστική πίστα του Γυμνασίου προσκαλεί τους μαθητές να κατασκευάσουν γρήγορα ρομπότ που θα επιλύουν προβλήματα που σχετίζονται με το ιστορικό θέμα «Βυζαντινή Αυτοκρατορία και Επικοινωνίες (Φρυκτωρίες)».

   

Κοπή της βασιλόπιτας 2017

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ “ΣΤΑΥΡΟΣ

ΧΑΛΙΟΡΗΣ” ΣΤΙΣ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 

Αγαπητά παιδιά και αγαπητοί γονείς,

 

 Το Κοινωνικού Κέντρου “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ”  διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Πάρκο Γιγάντιων Δεινοσαύρων  στη Δ.Ε.Θ.,  γεύμα και κοπή βασιλόπιτας σε ταβέρνα στο Ρετζίκι.

 

 Το πρόγραμμα  θα έχει ως εξής:

 

- Αναχώρηση από το χώρο του Κέντρου στις  7:30π.μ.

- Επίσκεψη στο Πάρκο Δεινοσαύρων στη Δ.Ε.Θ. στις 11:30π.μ.

- Ελεύθερο χρόνο  12:30 -2:00μ.μ.

- Γεύμα και κοπή βασιλόπιτας

- Επιστροφή περίπου στις 9:00μ.μ.

 

 Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα που θα είναι υπεύθυνος γι’ αυτά καθ’ όλη την εκδρομή και ο οποίος θα πρέπει να υπογράψει τη δήλωση συμμετοχής.

Η μεταφορά των παιδιών και των συνοδών τους είναι δωρεάν όπως επίσης και το γεύμα των παιδιών. Υπάρχουν τέσσερις επιλογές για το φαγητό των παιδιών: σουβλάκι, μπιφτέκι, μπριζόλα χοιρινή και κοτόπουλο.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία στα τηλέφωνα 2541352597 και 6977121172.

 

 

                                                          Η Υπεύθυνη του Κοινωνικού Κέντρου,

                                                                       Ιγνατιάδου Ολυμπία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σελίδα 1 από 5