Εγγραφές 2022-23

 

Για να πραγματοποιήσετε εγγραφή σε κάποιο από τα τμήματα του Κοινωνικού Κέντρου “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ” για την περίοδο 2022-23, μπορείτε να κάνετε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους ή να σκανάρετε τα δύο QR που βλέπετε παρακάτω. 

 

Σύνδεσμοι:

Εγγραφές παιδιών: https://forms.gle/d1m7iKS4dnQMUCht5

Εγγραφές ενηλίκων: https://forms.gle/xwa1jKCo824ucbCd7

Διαφορετικά, μπορείτε να σκανάρετε τα παρακάτω QR για να μεταφερθείτε στις φόρμες εγγραφής:

Ενήλικες

Παιδιά

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID 19: Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι δομές του Κοινωνικού Κέντρου θα λειτουργήσουν κάτω από τήρηση του αυστηρού πρωτοκόλλου που αφορά του ενήλικες, δηλαδή προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου. Η υποχρέωση αφορά και τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευόμενους και τα στελέχη του Κοινωνικού Κέντρου. 

Από 1/10 το Κοινωνικό Κέντρο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» ξεκινά τη λειτουργία των Τμημάτων του. Με γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας όλων, σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητές μας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο :
1.Με τη συμπλήρωση (με την πρώτη παρουσία του παιδιού ) υπεύθυνης δήλωσης του γονέα που μπορείτε να κατεβάσετε παρακάτω και να την εκτυπώσετε:

2.με την επίδειξη της βεβαίωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό COVID-19 (σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή).
Οι ενήλικες συμμετέχοντες στα Τμήματα του Κοινωνικού Κέντρου θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης εντός εξαμήνου.
Από τη Διεύθυνση